Ruilen en herroepingsrecht

Retourneren / Annuleren (Ruilen & Herroepingsrecht)
De Klant is verplicht de producten bij aflevering nauwkeurig te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. De Klant dient hierbij rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de op de internetsite afgebeelde producten. U heeft het recht om uw bestelling te retourneren. Conform de wetgeving op dit gebied kunt u dit doen zonder opgaaf van de reden wanneer u een consument bent (voor bedrijven geldt deze regeling niet)!
Het product kan alleen geretourneerd worden indien het product nog ongebruikt in de originele, ongeschonden en onbeschadigde verpakking retour gestuurd wordt. U dient hierbij zelf de retourzending te regelen en de kosten te betalen.

Binnen 14 dagen kunt u als klant de producten retourneren. De producten dienen ongebruikt te zijn en in de nieuwstaat van aankoop te verkeren. (originele en onbeschadigde verpakking). Binnen 14 dagen, nadat het product is terugontvangen, wordt u terugbetaald. Voor zakelijke aankopen is deze regeling niet van toepassing.
In zo’n situatie kunnen wij uitsluitend de aankoopprijs van het betreffende product vergoeden.

Iedere bestelling kan zonder kosten, binnen 24 uur nadat u de bestelling heeft geplaatst worden geannuleerd . Wij verzoeken u daartoe een e-mail te sturen aan Retro BBQ via het contactformulier. Uw order-annulering zal per e-mail bevestigd worden. U dient in uw schriftelijke annulering in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden.

Terugbetalen, incl. verzendkosten naar u toe. Wanneer u als klant zich beroept op het recht van retour, heeft u recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag. Dit moet gewoon in geld, geen cadeaubon of iets dergelijks. Heeft u met een cadeaubon betaald, dan mag u wel in die vorm terugbetaald worden. En onder “volledige” terugbetaling vallen ook de bezorgkosten en dergelijke die de klant bij de bestelling heeft betaald. Wel moet u als klant zelf laten opdraaien voor de kosten van het terugzenden. U als klant moet dus zelf de postzegels of de transportkosten betalen van het retour-pakket.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit buitenland (België/Duitsland) dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Retro BBQ heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Dus:

  • U moet het product binnen 14 dagen retourneren.
  • Het ongebruikte product moet in de originele verpakking worden geretourneerd.
  • U moet zelf de verzend- / transportkosten voor het terugzenden betalen.
  • Na ontvangst van de retourzending ontvangt u van ons een bevestiging.
  • Het totaalbedrag van de bestelling wordt, binnen 14 dagen nadat het product retour is ontvangen, teruggestort op uw rekening.

Herroepingsformulier

Het retour adres is:

Retro BBQ
Lageweg 27
9479 TA Noordlaren (The Netherlands)

LET OP: U bent verantwoordelijk voor het product totdat het weer bij ons in het magazijn is, komt het product hier beschadigd aan dan kunnen wij u niet terugbetalen. U bent dus zelf verantwoordelijk voor een degelijke verpakking van het product. Denk dan met name aan alle kwetsbare producten.

Retro BBQ behoudt zich het recht voor de “Retourneren en garantie” (Algemene Voorwaarden) van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.